KonferensHuset är oasen mitt Stockholm sedan tre decennier

Våra lokaler ligger på Drottninggatan 55, mitt i city, bara 100 meter från T-centralen. Vi har en fin innergård som verkligen är en oas. Här kan du avnjuta en kaffe i lugn och ro, utan att höra stadens brus. Eller så går du ut på Drottninggatan, hamnar mitt i vimlet och kanske passar på att shoppa på lunchrasten.

Hitta lokal
Kontakta oss

Teknik

Vi värnar om våra gästers tid. Allt som behövs ska finnas på plats när gästerna kommer. Självklart finns projektorer, mygga, trådlöst nätverk, skrivare och kopieringsmaskin. Önskar våra gäster något utöver detta hyr vi in det mot en extra kostnad.

Mat och Service

Vi har över 30 års erfarenhet av mötesbranschen och vet vad våra gäster förväntar sig när det gäller hög service och personligt bemötande. Vi har fullt fokus på att varje gäst ska trivas hos oss. Vi erbjuder personlig service och en miljö som gör att det känns lite ”som att vara hemma”. Omtanke är för oss inte bara ord – utan handling. Vi gör hela tiden vårt bästa för att uppfylla våra gästers önskemål och krav. Vår mat har ett brett och högkvalitativt utbud av såväl vällagade måltider som mingelmat.

Våra öppettider

Kontoret 08:30 – 16:30

Tillgång till lokalerna 07:30 – 24:00